eu
Your API key has been restricted. You may upgrade your key at https://www.weatherbit.io.

Disc golf in Multigolf

Disc Golf je igra zelo podobna tradicionalnemu golfu, le da namesto udarjanja žoge v luknjo, mečemo disk (frizbi) v posebej oblikovano kovinsko košaro. Cilj je isti: končati progo s čim manj meti.

Po začetnem metu iz izmetne cone igralec vsak naslednji met začne na mestu, kjer je pristal prejšnji disk. Drevesa, grmičevje in razgiban teren, zagotavljajo izziv za disk-golfista. Igra je zaključena, ko po zadnjem metu disk pristane v košu.

MultiGolfPark je inovativno športno igrišče, ki združuje park golf, disk golf in nogogolf. Multigolf igrišče ponuje več zabave in več športa za vse. Vsi trije športi so zelo preprosti in ne zahtevajo dolgotrajnega usposabljanja in poglobljene športne priprave.
Proge so krajše in enostavnejše kot na specializiranih igriščih, zato se lahko hkrati zabavajo otroci, njihovi starši in tudi stari starši. Različne ovire, kot so drevesa, neravni teren in razne umetne ovire pa naredijo igro še bolj zanimivo in dinamično.

Koncept igrišča je zastavljen tako, da lahko različni igralci igrajo različne športe na istem mestu, pri čemer je končni cilj za vsetri športe na istem mestu. Na koncu vsake proge je diskgolf koš z integrirano luknjo za park golf in nogogolf. Začetna cona in končni cilj je za vse tri športe enak.

Scroll to Top

Kako do nas

Smer Ljubljana

* avtocesta smer Maribor —> izvoz Arja Vas —> Velenje —> Mislinja
* vozite skozi Mislinjo, naprej do kraja Šmartno pri Slovenj Gradcu
* na krožišču v kraju Šmartno pri Slovenj Gradcu, sledite smerokazu Kope in izberete prvi izvoz
* pot nadaljujete skozi kraj Šmartno in sledite ozki cesti, ki se vzpenja v gozdiček
* na vrhu vzpetine zavijete desno (smerokaz KOPE ) in nadaljujete pot po tej cesti nadaljnjih 13 kilometrov in prispeli ste na Kope!

Smer Maribor

* Iz smeri Maribora nadaljujemo pot do kraja Dravograd (cca 60 km)
* v Dravogradu sledite smerokazem za kraj Slovenj Gradec
* takoj za oznako kraja Slovenj Gradec je smerokaz za KOPE (levo).
* Pot nadaljujete cca 15 kilometrov po prednostni cesti in prispeli ste na Kope!

TUKAJ PRIDE POLETNA KARTA